Corona


In verband met het Coronavirus treft Heijkants Notariaat op advies van het RIVM en de overheid maatregelen om enerzijds de gezondheid van onze medewerkers en cliënten te beschermen en anderzijds de dienstverlening zo goed mogelijk te continueren.

Onze bereikbaarheid
We zijn zoals altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar binnen onze kantoortijden.

Ondertekenen van uw akte
Afspraken om akten te tekenen kunnen in principe doorgaan zolang u geen ziekteverschijnselen heeft (zie hieronder). Wel vragen wij - voor zover dat mogelijk is - akten zoveel mogelijk per volmacht te tekenen. De behandelaar van uw dossier zal met u bespreken hoe hier invulling aan gegeven kan worden.

Handen schudden
Uiteraard volgen onze medewerkers de hygiëne maatregelen op van het RIVM, we begroeten u dus nu zonder handen schudden. Ook een kopje koffie of thee zit er even niet meer in.

Stukken afgeven of even langs komen
Helaas is het voorlopig niet meer mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Bel eerst even om een afspraak te maken, zolang u geen ziekteverschijnselen heeft (zie hieronder).

Wat te doen als u een afspraak en een van de ziekteverschijnselen heeft? Als u moet hoesten, verkoudheidsklachten en/of koorts heeft, wordt u vriendelijk doch dringend verzocht telefonisch contact op te nemen met ons kantoor om de afspraak te verzetten. Het is geen probleem als u dat kort tevoren nog doet. We zijn u op een later moment graag weer van dienst.

We hopen dat de maatregelen - geldend tot nader bericht - zullen bijdragen aan de bescherming van de gezondheid van ons allemaal. Wij houden dagelijks de adviezen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten en volgen nieuwe adviezen direct op. Houd onze website of social media in de gaten voor eventuele updates.