Bedrijf beginnen
Heijkants Notariaat
Het B.V.recht is veranderd. Reden voor u om uw statuten en de gevolgen te laten screenen?

Heeft u een conflict en komt u er samen met de andere partij niet uit? Verwikkeld raken in juridische procedures kost u veel tijd, geld en energie. Daarom bieden wij u een andere mogelijkheid: mediation.

 

Uitkomst voor alle partijen

Mediation zorgt ervoor dat alle partijen samen werken aan een aanvaardbare oplossing van het conflict, met hulp van een neutrale conflictbemiddelaar. U lost het probleem dus zelf op. Een gezamenlijke oplossing is een duurzame oplossing en is sneller omdat u niet afhankelijk bent van een advocaat of rechter.

 

Samen verder na een conflict

Een gekwalificeerde mediator helpt u bijvoorbeeld bij het verdelen van een nalatenschap. Altijd al problemen gehad met uw zus? En ziet u het helemaal niet zitten om samen te praten over de erfenis omdat het toch altijd uitdraait op ruzie? Een mediator van Heijkants Notariaat ondersteunt communicatie tussen beide partijen en helpt u met het vinden van de oplossing die u door ruzie te maken misschien uit het oog bent verloren. Zo kunt u samen verder.

 

Wilt u meer weten over mediation en hoe we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies over de beste aanpak in uw situatie.